Zoeken naar ik zoek

Uw zoekactie voor ik zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tom vd 30 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Spanning & plezier regio Gent/Lokeren/Dendermonde
Hey! Ik ben Tom, een 30 jarige man op zoek naar wat spanning & plezier. Wat stout over en weer gestuur dat kan leiden tot leuke mooie ondeugende dingen. Ik ben 189 cm en weeg 78 kg, Ben goed voorzien +20cm ;) Lijkt het je wel plezant? Ik heb ook een lovense speeltje, dus misschien kunnen we elkaar via die weg ook al leren kennen ;) Stuur gerust een mailtje en we zien wel waar het ons brengt!Foto's en dergelijke kunnen allemaal via mail/insta/telegram/kik/lovense/snapchat...!  
gisteren
Geert 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Niet gehaast, niet wanhopig, niet marginaal. Verkeerde site?
Dag dames. Door omstandigheden waarover ik je onder vier ogen wel eens vertel, is de erotiek in mijn (voor de rest prima) huwelijk helaas al enkele jaren uitgedoofd. Het gemis weegt, maar ik heb geen zin in allerlei avontuurtjes met eendagsvliegen. Ik zoek 1(!) aangename, verzorgde dame voor een discrete fwb-relatie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo van belang, al moet er natuurlijk wel een klik zijn. Zelf ben ik een jonger ogende zestiger, naar het schijnt niet onknap, 1m72, 75kg en normaal geschapen (17cm). Geen superlijf, wel verzorgd. Verder rustig van karakter, gezond gevoel voor humor en tussen de lakens geen zelfingenomen macho, wel heel vrouwgericht en attent. Overdag kan ik mij doorgaans vlot enkele uurtjes vrijmaken (ook in het weekend) en mij in de regio verplaatsen. Enkel oprechte reacties graag, met eerlijke info over jezelf. Een foto zou leuk zijn (discretie verzekerd) maar kan ook later nog. Geen dames met fin. bedoelingen, veel-daters, koppels, fakers, enz. -X-  
gisteren
Stefaan 52 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Wit kutsap gezocht ...
Ik zoek een dame die als ze geil en nat komt , wit kutsap heeft , Komt niet veel voor maar zoek deze vrouw , Kutje die wit melkachtig geilsap maakt .. Om lekker lang te heffen , te vingeren , evt fisten . Ik ben een gladgeschoren man , mooie harde pik krijg je erbij , als hij je kutje ook mag proeven . Graag overdag kunnen afspreken , regio Izegem,Harelbeke , Waregem . Als je kan ontvangen , kom ik je beffen op de keukentafel , anders hotelkamer. Stuur een berichtje als je geil en nat staat . Zal je goed verzorgen met respect. Stefaan .  
Jeffrey 33 jaar Antwerpen - Brecht
Date woensdag
Hey, ik ben op zoek naar een date voor woensdag voormiddag, ik kan ontvangen. Mijn voorkeur gaat naar een Milf maar ik zie wel wat er op me afkomt. Ikzelf ben een gebonden, niet onknappe man met zuiderse roots. 1m75, 75kg, normaal/sportief gebouwd. Intiem getrimd. Heb je nog vragen ? Stel gerust! Tot snel? Xxx Kik:jdunno89  

Date woensdag
gisteren
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
gisteren
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een gebonden vrouw….
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Stoffel 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Ik zoek een dame voor vast contact.
Hallo, Ik ben een vrijgezel en zoek via deze weg een dame om met regelmaat contact te hebben. Ik heb een zoontje die bij mij woont en wil ook wel eens terug genieten van momenten in het bijzijn van een vrouw. Genieten van mooie momenten zonder verdere verplichtingen naar elkaar toe. Dit kan gaan van samen eens weg gaan voor een etentje, wellness of een intieme avond of combinatie van. Eens samen ontsnappen uit de drukte voor enkele uurtjes. Ikzelf ben slank-sportief gebouwd, 1,71 m en 63 kg. Ik val vooral op een slanke en verzorgde dame. Ik zoek vooral iemand waar ik een klik mee heb een soort van vertrouwelijke band mee kan opbouwen. Indien interesse om eens af te spreken om een glaasje te gaan drinken laat vrijblijvend iets weten met een voorstelling van uzelf.  

Ik zoek een dame voor vast contact.
gisteren
Tom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar BBW pigslut
Potente, dominanten en ervaren man, 48 zoekt een BBW pigslut. Leeftijd speelt geen rol, mag (veel) ouder of jonger zijn. Kan verplaatsen of op RDV hotel. Bezoek van een club kan ook. Elke ernstige reactie krijgt antwoord.  
gisteren
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10